Heerenhof

Ongeziene begijnhofstijl

Authentiek vanbuiten en hedendaags vanbinnen.

Tijdloos en toch modern. Traditioneel en toch opvallend.
Bescheiden en toch luxueus. De knappe zwart-witte architectuur van deze begijnhofwoningen is uniek voor Hasselt. Vanbinnen zijn de woningen nog niet afgewerkt. De verkoopprijs is gebaseerd op levering in casco-staat, uiteraard wel wind- en waterdicht. De verdere afwerking, volledig of grotendeels, kan voor u worden verzorgd aan een meerkost.

Heerenhof

LIGGING & TROEVEN

Bokrijk is je voortuin, de stad je achtertuin.
De woningen liggen in een rustige, verkeersluwe straat, pal tussen de bruisende binnenstad en het recreatie paradijs Bokrijk met de wandel- en fietsroutes van Park Midden Limburg vlak voor jouw deur. Op 15 minuten fietsen – of 8 minuten met de auto – wandel je in de shopstraten van Hasselt en binnen 6 minuten op het fietszadel kom je helemaal tot rust in het Provinciale Domein Bokrijk. Tussen stad en groen: je geniet van het beste van beide werelden.

Heerenhof

FACTS & FIGURES

Tot 45 vierkante meter extra family time.
Op de tweede verdieping van je huis vind je een indrukwekkende open zolderruimte tussen 30 en 45 vierkante meter. De ideale ruimte voor een luxueuze master bedroom in heuse hotelstijl, een inspirerend hobbyatelier/bureau of een gezellige man – of woman – cave om even naartoe te ontsnappen voor een momentje voor jezelf. En wie weet, later als studio met aparte badkamer voor wanneer de kinderen ouder worden?

Heerenhof

OVERZICHT PROJECT