Heerenhuys

Chateaux Real Estate start met de bouw van residentie Het Heerenhuys, 13 appartementen in de Stationsstraat in Lanaken. Wonen in Het Heerenhuys dat is strategisch goed gezien. Je woont in een rustige omgeving op wandelafstand van het centrum. Het is de ideale uitvalsbasis om alle mooie decors die Lanaken en omgeving bieden te ontdekken.
Alle appartementen hebben uitzicht op rustgevend groen. De gelijkvloerse woningen hebben achteraan een eigen tuin. Het uitzicht is natuurlijk maar één aspect. Wonen doe je in een bepaalde buurt, een straat, een interieur. En wat dat betreft hebben de gekozen locatie en het ontwerp alles wat je kan associëren met een klassiek heerenhuys. De Stationsstraat telt heel wat statige panden, huizen met karakter, maar ook enkele nieuwbouwcomplexen. Dit nieuw project past volledig in het plaatje van deze straat.

Een interieur naar keuze
En vooral: de appartementen van ‘Het Heerenhuys’ bieden de grandeur van een heerenhuys. De doorzonappartementen hebben een woonruimte en aansluitende keuken die zich over de volledige diepte van de bouw uitstrekken.
Het Heerenhuys staat ook synoniem voor een kwalitatief interieur. De appartementen worden verkocht inclusief een luxueuze binnen afwerking: een volledige uitgeruste keuken en badkamer, … Als koper bepaal je zelf de inrichting op basis van je eigen smaak en goesting.

Heerenhuys

LIGGING & TROEVEN

Het Heerenhuys staat ook synoniem voor wonen in een aantrekkelijke en toeristische omgeving. Als natuurliefhebber ontdek je vlakbij Kasteel Pietersheim, een van de toegangspoorten tot het Nationaal Park Hoge Kempen. Dit natuurpark staat garant voor oeverloos wandel- en fietsplezier door de ongerepte natuur. Ook de waterpracht van de Maasvallei met zijn grindplassen en pittoreske dorpjes zoals Oud-Rekem, het mooiste dorp van Vlaanderen, zijn vlakbij. Lanaken ligt ook ideaal voor een portie shopping- en cultuurplezier. Zelfs met de fiets ben je zó in het hartje van Maastricht: oergezellig met zijn ontelbare terrasjes en talrijke winkelstraten.

Heerenhuys

FACTS & FIGURES

Het Heerenhuys is een visueel mooi gebouw met ruime terrassen en grote raampartijen. Er zit ritme in de gevel. Het geheel is opgetrokken in een strakke en moderne stijl op basis van een rode gevelsteen. De afwerking in hout geeft het geheel een warme toets. De oppervlaktes van de 2-slaapkamerappartementen variëren van 73m2 tot 105m2 en zijn verdeeld over een gelijkvloers en 3 verdiepingen. De kers op de taart zijn de twee penthouses op het hoogste verdiep met elk 2 terrassen aan de voor- en achterzijde. Aan elk appartement is een private berging en ondergrondse parkeerplaats gekoppeld met een keuze tussen één van de 9 enkele staanplaatsen of één van de 4 dubbele.

Heerenhuys

OVERZICHT PROJECT