The Mill

De tijdloze, hedendaagse architectuur is even subtiel als opvallend: een ontwerp dat de trends overstijgt. The Mill ademt kwaliteit en zowel het exterieur als het interieur worden met evenveel oog voor detail afgewerkt. Dankzij de intelligent geplaatste raampartijen haalt u maximaal natuurlijk licht in huis. De hoogwaardige afwerkingsgraad en materiaalkeuze maken van The Mill een vaste waarde in deze gezellige buurt.

Elegant wonen in het centrum van een gezellige stad, dat is The Mill. Door te investeren in The Mill en zijn uiterst centrale ligging, ben je zeker van een stabiele huuropbrengst en een gegarandeerde waardestijging van jouw investering. Een zeer rendabele belegging voor de toekomst!

The Mill

LIGGING & TROEVEN

Met The Mill geeft Chateaux Real Estate een nieuwe dimensie aan de Molenpoort in Hasselt. Dit plein en haar geweldige ligging, op een steenworp van de Kanaalkom, de Grote Markt en al het moois dat Hasselt te bieden heeft, biedt haar bewoners de ideale combinatie tussen rustig thuiskomen en genieten van het leven.

Binnen genieten de bewoners van de nodige rust, maar in enkele minuten staan ze zo weer in het leven: de dag starten in een leuke ontbijtbar, koopjesjagen in een van de gezellige boetieks, een middagje cultuur opsnuiven in het mode- of jenevermuseum of de dag afsluiten met een uitgebreid diner in een smaakvol restaurant: het kan allemaal en in het midden van de stad, op het kruispunt tussen de Grote Markt en de Blauwe Boulevard.

Je eigen digitale brievenbus: Weg pakjestress dankzij de Bringme Box. Deze digitale pakketbrievenbus staat 24/7 klaar voor de bewoners van The Mill. Bestellingen worden gescand en veilig opgeborgen tot ze worden opgehaald door de eigenaar. Daarnaast springt hij in het oog door zijn strakke design. Dat is handig!

The Mill

FACTS & FIGURES

Kleinschalig, dynamisch, stijlvol en centraal gelegen: The Mill is hét woonproject voor liefhebbers van het verfijnde stadsleven. Wonen op een boogscheut van het water, met de fijnste restaurants, mooiste winkels, hipste barretjes en interessantste musea van Hasselt in je achtertuin? Zoek niet verder!

Je kan kiezen tussen één- of tweeslaapkamer appartementen, voorzien van alle comfort en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Grote raampartijen in de leefruimte zorgen voor een gulle lichtinval. Op je ruime privéterras – tussen de 13 en de 53 m2 – geniet je van een prachtig uitzicht op het gezellige Molenpoortplein en de kanaalkom. Dit alles kan van jou zijn vanaf 225.750 euro.

Als je nu beslist, kan je zelf de afwerking nog bepalen. Contacteer ons en wie weet woon jij binnenkort in dit fantastische project in hartje Hasselt!

* 6% VERLAAGD BTW-TARIEF
Voor het project The Mill geldt een verlaagd btw-tarief van 6% in plaats van 21% op de constructiewaarde van je nieuwe en enige woning. Contacteer Chateaux Real Estate om te weten te komen of je in aanmerking komt voor deze maatregel en wat dat betekent voor jouw budget.

The Mill

OVERZICHT PROJECT