menu

Projecten

Stadshaven, In de stad aan het water

projectfoto9.jpg

Het project Stadshaven, aan de Blauwe Boulevard, is een ontwikkeling in handen van de Group Onclin. De vroegere AVEVE-site heeft plaats gemaakt voor de bouw van luxe appartementen en commerciële ruimtes. De plannen van Stadshaven zijn van architectenbureau De Gregorio & Partners en hun Italiaanse collega’s Andrea Leonardi en Arassociati.

lees meer

Quartier Bleu, de attractiepool van de Blauwe Boulevard

foto1.jpg

Het project Quartier Bleu is zonder twijfel de belangrijkste ontwikkeling van de Blauwe Boulevard in het vooruitschiet. De nv Kanaalkom, bestaande uit de private partners Chateaux Real Estate en Matexi, zorgt met Quartier Bleu voor de opwaardering van de Kanaalzone.

lees meer

Hassaporta, woonproject met een uniek zicht

projectfoto2.jpg

Aan de kruising van de Kempische Steenweg en de Herkenrodesingel werd in 2010 een nieuwbouwproject met de toepasselijke naam Hassaporta gebouwd. Chateaux Real Estate en de stad Hasselt sloegen voor de realisatie dit nieuw herkenningspunt de handen in elkaar.

lees meer

Heerenhuys, betaalbare luxe in het groen

heerenhuys-1.jpg

Chateaux Real Estate start met de bouw van residentie Het Heerenhuys, 13 appartementen in de Stationsstraat in Lanaken. Wonen in Het Heerenhuys dat is strategisch goed gezien. Je woont in een rustige omgeving op wandelafstand van het centrum. Het is de ideale uitvalsbasis om alle mooie decors die Lanaken en omgeving bieden te ontdekken.

lees meer