AS Park

Bij Chateaux Real Estate streven we ernaar om hoogwaardige KMO-ontwikkelingen te realiseren, en AS Park vormt daar geen uitzondering op. Ons doel is om betaalbare KMO-ruimtes aan te bieden aan zowel lokale als regionale ondernemingen, zodat zij hun bedrijf optimaal kunnen ontwikkelen.

AS Park is meer dan alleen een bedrijventerrein; het is een bruisende gemeenschap van ondernemers die elkaar versterken. Met netwerkmogelijkheden, evenementen en gedeelde faciliteiten stimuleren we samenwerking en groei. Hier krijg je de kans om te connecteren met gelijkgestemde professionals en te profiteren van synergieën die je bedrijf naar nieuwe hoogten zullen tillen.

AS Park

LIGGING & TROEVEN

De locatie is uiteraard de allergrootste troef van dit project. As-park is gelegen in AS, op de hoek van de Ambachtslaan en De Steenweg (N723) tussen AS en Genk.  Binnen slechts enkele minuten rijden ben je aan het op- en afritten complex van de E314 dat Limburg verbind met grote steden Antwerpen en Brussel en de Euregio Maastricht en Luik. Zowel voor lokaal verkeer als voor bovenlokaal verkeer is deze site uitstekend bereikbaar.  Ook met de fiets geraak je vlot tot aan As Park dankzij fietssnelweg F75 die vlakbij passeert.

Bovendien bieden we flexibele huuropties en ruimtes op maat, zodat we kunnen voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een kantoor, een showroom, een opslagruimte of een combinatie daarvan nodig hebt, wij hebben de oplossing voor jou.

AS Park

FACTS & FIGURES

Bij Chateaux Real Estate hechten we veel belang aan kwaliteit, uitstraling en architectuur, en AS Park is daar het bewijs van. Voor dit project hebben we samengewerkt met het gerenommeerde architectenbureau BURO B. Net als Chateaux Real Estate staan zij garant voor degelijkheid, kwaliteit en een prachtige uitstraling.

Of je nu een startende ondernemer bent op zoek naar je eerste bedrijfsruimte of een gevestigde naam die wil uitbreiden, AS Park biedt jou de perfecte omgeving. Met moderne en functionele gebouwen, aangepast aan de noden van hedendaagse bedrijven, zorgen we ervoor dat jij en je team zich thuis voelen in AS Park.

AS Park

OVERZICHT PROJECT